Verschillende manieren om pijn te onderdrukken

Iedere Nederlander heeft weleens pijn, jij ook. Vaak gaat dit vanzelf weer over, maar soms kun jij iets gebruiken om de pijn te onderdrukken. Je kunt in dat geval denken aan paracetamol, ibuprofen of een door de huisarts voorgeschreven pijnstiller. Dit werkt vaak goed. Indien het middel aanslaat, ben je namelijk snel verlost van de pijn. Helaas is dit niet bij iedereen het geval. Sommige mensen hebben chronische pijn en gebruiken daarom een hele sloot aan medicijnen. Een zorgverzekering kan in dat geval uitkomst bieden. Helaas dekt lang niet iedere ziektekostenverzekering de kosten die gemaakt worden voor de aanschaf van medicijnen. Heb jij ook zo’n verzekering? Dan wordt het natuurlijk een duur grapje. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de kosten te drukken. Wij vertellen het jou in deze tekst.

Probeer cannabisolie

Wanneer pijnstillers en andere medicijnen niet werken, kan dit bijzonder frustrerend zijn. Waarom? Omdat je dan constant pijn ervaart. Je kunt in dat geval allerlei homeopathische middelen gebruiken in de hoop zo van het pijnlijke gevoel af te komen. In negen van de tien gevallen werkt dit helaas niet. Er is echter een middel dat wel vaak werkt: cannabisolie. Bij het woord cannabis denk jij ongetwijfeld aan drugs. Toch word je van cannabisolie, ook wel bekend als CBD olie, niet high. Het middel heeft enkel een pijnstillende, ontspannende en ontstekingsremmende werking. Kortom: een ideaal middel om jouw pijn te onderdrukken. Enige nadeel is dat het nog niet toegestaan is om als medicijn te kopen in ons land. Desondanks is het via internet wel op verschillende plekken te bestellen.

Kies voor een goede ziektekostenverzekering

cannabis

Lijkt het jou toch niet verstandig om cannabisolie te gebruiken? Of heb je het reeds geprobeerd en werkt het niet? Dan is het aan te raden om het gewoon middels pijnstillers en andere medicatie te proberen. Om de kosten beperkt te houden, is het verstandig voor een goede ziektekostenverzekering te kiezen. In dat geval wordt het grootste deel van de kosten namelijk gedekt. Hierdoor hoef jij zelf niet of nauwelijks bij te dragen aan jouw pijnstillers of andere medicijnen. Hoe jij de beste ziektekostenverzekering vindt? Door een vergelijking te maken. Jij hoeft hiervoor echt niet de site van alle verzekeraars af te struinen, want er zijn tegenwoordig talloze vergelijkingssites. Doe er je voor deel mee!

2 Comments

  1. Louise Hemstra says:

    Ik snap niet dat jullie hier cannabisolie promoten. Dit is toch gewoon pure drugs? Of zie ik het dan helemaal verkeerd? Snap niet dat mensen het überhaupt willen proberen. Volgens mij ben je binnen de kortste keren verslaafd aan die rommel. Daarom blijf ik liever gewoon bij mijn zorgverzekering, dan weet ik zeker dat ik de juiste medicijnen voorgeschreven én vergoed krijg!

  2. Karin Z. says:

    Sinds jaar en dag ben ik fel tegenstander van drugsgebruik. Heb het altijd afgezworen, maar ben nu toch in aanraking gekomen met cannabis. Omdat ik zoveel pijn heb, zocht ik naar een goed middel om het leven weer wat draaglijker te maken. Na wat zoeken op het internet kwam ik al snel bij cannabisolie terecht. Een potje besteld en sta echt versteld van de goede werking.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *